AEG

Wij zijn AEG

Wij bestaan om te herdefiniëren wat je verwacht van jouw huishoudelijke apparaten, daarom willen wij de grenzen van het dagelijks leven uitdagen. Sinds onze start in Berlijn in 1887, hebben we nooit genoegen genomen met goed genoeg. En wij vinden dat jij dat ook niet hoeft te doen. Wij geloven in verantwoorde innovaties die vandaag opvallen en bijdragen aan een betere toekomst. CHALLENGE THE EXPECTED.

GEWELDIG IS NIET GOED GENOEG

Wij zijn toonaangevend door grenzen te verleggen en innovaties te creëren die verder gaan dan wat je van huishoudelijke apparaten verwacht. Met innovaties zoals de ProSteam-technologie, die je helpt je kleren fris te houden met 96% minder water, willen we de grenzen verleggen van wat haalbaar is, en slimme oplossingen creëren die zijn ontworpen volgens je levensstijl. En we koppelen duurzaamheid altijd aan schoonheid en ongeëvenaarde prestaties, zodat je geen compromissen hoeft te sluiten.

EEN BETERE TOEKOMST CREËREN 

De ontwikkeling van betere, duurzame oplossingen gaat onvermoeibaar door, zo hoef je nooit compromissen te sluiten. Wij streven naar verandering door innovaties te creëren met minimale milieueffecten en door nieuw, duurzamer gedrag mogelijk te maken. Want als we verantwoorde, duurzame oplossingen creëren, bieden we iedereen die voor AEG kiest de garantie dat ze slimmere keuzes voor het milieu kunnen maken.Lees meer over AEG en innovaties op het gebied van duurzaamheid.

DE SMAAK VAN MORGEN

Onze oplossingen verruimen je kookkunsten en brengen je smaak verder. Met innovaties zoals onze SensePro-kookplaat kook je niet alleen met precisie om de voedingsstoffen, textuur en smaak van ingrediënten te behouden, maar bespaar je ook energie. En na het eten is het niet meer nodig om te bukken voor je vaatwasser. ComfortLift brengt afwassen naar een hoger niveau, door de korf naar je toe te brengen voor snel en comfortabel inladen.Ontdek meer van onze kook innovaties.